Tuesday, November 28, 2006

F.R.I.E.N.D.S Contest -2

Update: Answers Published!!

1. In the episode "The One That could have been - Parts 1 and 2", what was Phoebe's profession ?
Answer: Stock broker

2. Who were the nap partners ?
Answer: Joey and Ross.

3. Who plays the part on Chandler's Dad ?
Answer: Kathleen turner

4. Joey had an imaginary childhood friend called Maurice. What was his profession ?
Answer: Space Cowboy

5. "Well, if you cant talk dirty to me, how you gonna talk dirty to her ? Now tell me you want to caress my butt". Who tells this to whom ?
Answer: This is told by Joey to Ross. Ross is dating a girl who likes to talk dirty and Joey tells this when he is prepping up Ross for it.

6. What is Janice's full name ?
Answer: Janice Litman Goralnik née Hosenstein

7. What was Monica's nickname in High school ?
Answer: Big fat goalie

8. Which actor dated Jennifer Aniston on FRIENDS and also in real life ?
Answer: Tate Donovan, who played the character of Joshua Bergin. He was a client of hers at Bloomingdales. They dated for a couple of episodes on the show.

9. Ross and Monica used to take part in an annual Football match. What was it called ?
Answer: Geller-Bowl. This continued until one year Monica broke Ross' nose, and their parents forbade them from ever playing football again.

10. What was Ross's score in SAT ?
Answer: 1250 out of 1600. He tells that he got 1450, when Monica corrects him.

4 comments:

enigma said...

Me's first!! :)
1. Stock market broker
2. Joey and Ross
3. Itz a woman..dont recollect her name..is it Kate something?
4. Space cowboy
5. Ross to Chandler?
6. pass!
7. big fat goalie
8. dont tell me its Bruce willis!!
9. Geller yeller?
10. pass!

shub said...

okayyy answers please!

Srivats said...

You really are a Geek - naa you are Friends fanatic - i dont know answers to more than one of them OMG!!

Ananth said...

Great information, this is amazing.
restaurants in hubli dharwad